Schoonheidssalon Esthe Nova - Nieuwendijk

Behandelingen

De huid is ons grootste orgaan, helaas wordt dit nog wel eens vergeten. Zonlicht, luchtverontreiniging, stress, roken en andere factoren hebben invloed op onze huid. Huidverzorging is daarom geen overbodige luxe, de basis van een goede huidverzorging ligt in het goed reinigen van de huid, waardoor de huidverzorging optimaal zijn werk kan doen.

Regelmatig een behandeling ondergaan bij de schoonheidsspecialiste is niet alleen goed voor de huid maar is tevens ontspanning, in ons tegenwoordig toch al drukke leven. Uiteraard is het goed om regelmatig een schoonheidssalon te bezoeken en uw huid goed te laten reinigen en verzorgen, maar even belangrijk is een goede thuisverzorging, zeker als u uw huid wilt verbeteren en vroegtijdige veroudering en andere huidproblemen wilt voorkomen. Een grondige reiniging is de eerste stap naar huidverbetering, de huid wordt ontdaan van onzuiverheden, make-up en dode huidcellen en krijgt zo een groter opnamevermogen voor de volgende stappen in het huidverzorgingsprogramma.

Bij Schoonheidssalon Esthé Nova werken we samen met u als klant aan een betere huidconditie, door middel van behandelingen op maat en een persoonlijk advies voor thuisverzorging. Onze behandelingen bestaan uit een grondige huidanalyse, daarna wordt gekeken welke producten op dat moment het beste in uw behandelplan en bij uw wensen passen. Janssen Cosmeceuticals heeft voor alle huidtypen wel een passende huidverzorging, ook kunnen de verschillende lijnen in combinatie met elkaar worden gebruikt.