Schoonheidssalon Esthe Nova - Nieuwendijk

Producten

| Producten | Janssen Cosmeceuticals | LOOkX

Natuurlijk is het heerlijk eens in de zes weken uw huid te laten verzorgen, maar voor het verbeteren van uw huid is ook uw hulp nodig. Een goede dagelijkse huidverzorging is erg belangrijk. Hierdoor voorkomt u vroegtijdige veroudering, verstopte poriën etc.

Het belangrijkste wat door veel mensen wordt vergeten, is de reiniging. Onderzoeken hebben bewezen dat een goed gereinigde huid 90% meer werkstoffen opneemt. De huid wordt ontdaan van talg, onzuiverheden, dode huidcellen en eventueel make-up. Daarnaast worden ontstekingen en irritaties van de huid verminderd.

Door de huid goed te reinigen heeft u meer resultaat van uw verdere huidverzorging (denk aan een crème, serum etc.) Daarnaast kunt u uw huid een keer een goed verwennen door middel van bijvoorbeeld een ampullenkuur. De ampullen bevatten zeer hoogwaardige werkstoffen, die nog sterker geconcentreerd zijn dan de concentraten. Voor thuisgebruik kan een kuur worden gevolgd van 7 dagen. Door een goede thuisverzorging zult u het resultaat van de behandelingen behouden , daardoor komt en blijft uw huid in een betere conditie.